logo

La notícia a diaridetarragona.com 03/08/2016

Un total de 17 empreses havien presentat oferta dins el termini, que va acabar el passat 14 de juliol

 

La Taula de Contractació de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) ha aprovat aquest dimecres la proposta d’adjudicació del contracte d’execució de les obres de la passarel·la de vianants Port-Ciutat sobre les vies del ferrocarril a l’empresa Vias i Construccions per un import d’1,524 milions d’euros i un termini d’execució de 15 mesos.

Un total de 17 empreses havien presentat oferta dins el termini, que va acabar el passat 14 de juliol, després del qual la taula ha considerat que la proposta de Vias y Construcciones era la més favorable després de revisar els criteris econòmics i tècnics especificats en la licitació, ha informat el Port de Tarragona en un comunicat.

L’objectiu de les tasques, que començaran el mes d’octubre, serà connectar el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona a través d’aquesta passarel·la, que tindrà 300 metres de longitud, salvarà una altura de 17 metres i permetrà fer el recorregut en vuit minuts, aproximadament.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.