logo

La notícia a naciodigital.cat 16/07/2014

 

Es demanarà a Renfe que analitzi les millores tècniques necessàries per fer possible l’ampliació

 

Victòria Forns, diputada de CiU al Parlament de Catalunya, ha manifestat aquest migdia que «la voluntat de la federació nacionalista és que el servei de Rodalies del Camp de Tarragona arribi fins a Vilafranca del Penedès». La diputada ho ha afirmat aquest migdia a la Comissió de Territori i Sostenibilitat després que CiU i ICV ho hagin acordat en una proposta de resolució. Forns ha assegurat que «hi ha molts ciutadans que per qüestió de feina o estudis utilitzen aquest servei i es veuen obligats a canviar a Sant Vicenç de Calders».
I ha afegit, «és cert que ha existit una tendència per anar cap a Barcelona, però també és cert que cada vegada més, més ciutadans es desplacen a Tarragona», motiu pel qual ha argumentat que és necessari aquest perllongament de la línia RT-2 amb dues parades més, Els Monjos i Vilafranca. Per aquest motiu l’acord entre CiU i ICV aprovat per unanimitat demana: «fer els estudis tècnics i d’idoneïtat necessaris per assolir l’objectiu d’ampliar el servei de Rodalies de Tarragona fins a Vilafranca del Penedès perllongant la línia RT-2 en dues parades, Els Monjos i Vilafranca, per l’any 2015».
En aquest sentit, la diputada ha assegurat que «si avui en dia aquest fet no és una realitat, és per qüestions tècniques, com el rebot dels trens o la inversió de la marxa, cosa que actualment no és possible, atès que les dues disposen andanes laterals i vies generals, però no de vies secundàries». Per aquest motiu, el segon punt de la proposta de resolució, reclama a Renfe operadora que faci «l’anàlisi de les mesures i millores tècniques de material rodant i d’instal·lacions necessàries per fer possible aquesta ampliació».

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.