logo

La notícia a tottarragona.cat 31/01/2013

El Consell d’administració d’Adif ha aprovat aquest dijous treure a licitació el tercer fil amb ample europeu per al transport de mercaderies entre Castellbisbal i Tarragona. Foment no fa menció a la provisionalitat de cap tram.

L’import de la licitació supera els 236,3 milions d’euros, distribuïts d’aquesta manera:

Les actuacions es realitzaran en els trams Castellbisbal-Martorell, amb un pressupost de 32.264.633 euros; Martorell-Sant Vicenç de Calders, per un import de 57.707.925,7 euros, i Sant Vicenç de Calders-Tarragona-Nus de Vilaseca, amb un pressupost de 45.820.483,3 euros.

El quart contracte inclou l’adequació de les instal•lacions de seguretat i comunicacions en tot el tram, per un import de 100.586.708 euros.

A l’estació de Tarragona s’adaptarà la via 16 per a convertir-la en via d’ample europeu, paral•lelament s’adaptaran les andanes a la nova configuració de les vies.

El plaç d’execució de l’obra que podria començar aquest estiu, és de 20 mesos.

Foment no fa menció a la provisionalitat de cap tram

Cal destacar que en cap moment en el redactat de la informació és fa menció a la provisionalitat de cap tram.

Recordem que des de l’Ajuntament de Tarragona s’havia demanat aquesta clàusula, ja que en cas contrari, l’alcalde ha manifestat en diferents ocasions, que s’oposaria al projecte.

Vegeu la Nota informativa Fomento

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.