logo

La notícia a diaridetarragona.com 11/08/2016

Vegeu també: Els trens Tortosa – Barcelona tampoc no compleixen ara els horaris adapats als retards de Renfe

 

Ricard Font valora negativament els primers cinc dies dels nous horaris malgrat que la puntualitat ha passat del 15% al 65%

 

El Govern ha valorat negativament els primers cinc dies de la implementació dels nous horaris de l’R16, malgrat que s’hagi aconseguit millorar l’índex de fiabilitat de la línia passant del 15% al 65%. El secretari d’Infraestructures de la Generalitat, Ricard Font, ha advertit Adif i Renfe que “es posin les piles” per millorar la puntualitat del servei en aquesta línia, objectiu prioritari de les modificacions horàries que incrementen en vuit minuts els trajectes de la línia que va de Tortosa a Barcelona. Font ha assegurat que aquests canvis horaris es van acceptar amb l’objectiu d’aconseguir uns nivells de puntualitat superiors al 90%, com és el cas del servei de Rodalies, i que si la mesura no es compleix durant aquest mes d’agost, el Govern no acceptarà noves modificacions horàries en altres línies a partir del setembre.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.