logo

Les rodalies del Camp de Tarragona es posaran en marxa el 20 de març.
Entre Tarragona i Reus es disposaran 55 freqüències diàries, amb trens cada mitja hora en hora punta. La xarxa de rodalia de Tarragona es completa amb un nou eix de comunicació entre l’Arboç i Cambrils.

La notícia a diaridetarragona.com 11/03/2014

reusdigital.cat 11/03/2014

vegeu l’ARTICLE amb la valoració de la pdf.camp 11032014RODALIESOBJECTIUASSOLIT

escolteu la entrevista a SER TGN

……………………………

El nou servei de rodalies del Camp de Tarragona es posarà en servei el 20 de març i constarà de dues línies, segons han anunciat aquest dilluns la ministra de Foment, Ana Pastor, i el conseller de Territori, Santi Vila. El nou servei enllaçarà Reus i Tarragona amb 55 freqüències diàries -deu més que fins ara-, i amb un tren cada mitja hora en les hores punta del matí, migdia i tarda. La segona línia unirà l’Arboç (Baix Penedès) i Cambrils (Baix Camp) sense haver de fer transbord a Sant Vicenç de Calders, i tindrà cinc noves expedicions diàries per sentit. La implantació del sistema tarifari integrat, però, no es produirà fins al juny. El cost d’explotació del nou servei rondarà els 3 MEUR anuals.

Servei ferroviari Reus-Tarragona, la nova línia RT1

La millora dels serveis Reus-Tarragona suposa un total de 10 noves expedicions per sentit entre les dues ciutats, arribant a un total de 27 trens diaris cap a Tarragona i 28 cap a Reus (55 trens al dia). Aquestes 10 noves freqüències s’obtenen amb 8 noves expedicions per sentit que faran serveis exclusivament entre Reus i Tarragona i 2 nous serveis per sentit que arriben també fins a Barcelona. Per realitzar aquestes expedicions, amb parada a Vila-seca, es faran servir unitats 447 i 448. […]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.