logo

La notícia a diaridetarragona.com 25/01/2016

Vegeu també: elperiodico.com 25/01/2016

 

Després del descarrilament d’un tren a Ascó, l’ens comarcal es mostra preocupat pe l’estat de la via

 

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre reclama al gestor d’infraestructures ferroviàries Adif que es faci càrrec del manteniment de la línia R-15 per garantir un bon servei a la població, després que el servei hagi quedat interromput, entre Móra la Nova i Flix, pel descarrilament d’un tren de mercaderies, dissabte, a la sortida de l’estació d’Ascó. La presidenta comarcal, Gemma Carim, ha mostrat la seva preocupació per l’estat actual de la via i ha reclamat que es prenguin les mesures necessàries, també per qüestions relatives a la seguretat, tenint en compte que es tracta d’una infraestructura propera a les instal·lacions de dues centrals nuclears i de la fàbrica de Flix.

Des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es confia que el servei es reprengui amb la màxima celeritat possible per ocasionar el mínim d’afectació sobre els veïns i usuaris de la línia afectats pel descarrilament, que va tenir lloc dissabte al migdia quan sis vagons d’un tren de mercaderies van sortir de la via quan circulava en sentit Flix. El tren pertany a l’empresa Transfesa i transportava productes d’una empresa alimentària. La via ha està inutilitzada des de llavors i ha estat necessari habilitar autobusos per transportar els viatgers mentre no es restableixi la circulació de trens.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.