logo

La notícia a tottarragona.cat 26/10/2013

Com a conseqüència del pla de treball del Consell Comarcal del Tarragonès amb els municipis afectats pel projecte de tercer fil es va realitzar una reunió amb el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Quim Nin, a la que també hi va ser present el Director General de Transports i Mobilitat, Ricard Font, juntament amb el president de l’ens comarcal, Frederic Adan i els alcaldes i representants dels municipis de Tarragona, Vila-seca, Torredembarra, Altafulla, Creixell i Roda de Berà.

En la reunió es van estudiar diferents punts d’interès relacionats amb la construcció del tercer fil. En primer lloc, i d’acord amb la seva urgència es va analitzar el rebuig als recursos presentats pels municipis de Tarragona i Altafulla i el posicionament d’aquests municipis enfront al posicionament del Ministeri, doncs no s’entén que el govern central rebutgi les mínimes modificacions suggerides, que representen un increment ínfim en el pressupost total del projecte i que de no fer-se produirien importants inconvenients als municipis afectats.

Cadascun dels municipis va aportar les seves idees i posicionaments, i a partir d’aquesta informació s’està elaborant un dossier amb una proposta conjunta que en curt termini es farà arribar al subdelegat del Govern Central a Tarragona, Jordi Sierra, per tal que li doni curs, atenent les al•legacions en defensa dels interessos del territori.

L’únic objectiu d’aquestes peticions es fer compatible la nova infraestructura amb la instal•lació de mesures mediambientals, de seguretat i garantir la freqüència en la mobilitat de passatgers.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.