logo

La notícia a tac12.xiptv 07/03/2014

Les rodalies del Camp de Tarragona trindran dues línies: una entre Tarragona i Reus amb 20 viatges diaris i una altra que unirà el Baix Camp i el Baix Penedès per la costa. També hi haurà 4 trens diaris directes entre Tarragona i Barcelona.
El detalls del nou sistema de rodalies els donaran dilluns la ministra de Foment, Ana Pastor, i el conseller de Territori, Santi Vila, en una compareixença a Tarragona.

Les rodalies del Camp de Tarragona tindran dues línies: una d’elles unirà Tarragona i Reus amb 10 viatges d’anada i 10 de tornada. A més, durant les hores punta, passarà un tren cada mitja hora com a màxim. L’altra connectarà Cambrils amb l’Arboç amb cinc viatges d’anada i cinc de tornada durant tot el dia, en un horari per permetre que el puguin agafar, per exemple, les persones que van a treballar. Tindrà parades a municipis com Torredembarra, Altafulla, Tarragona i Salou.
El tercer gran canvi del transport ferroviari seran dos nous trens d’anada i dos més de tornada que uniran Tarragona i Barcelona de forma directa. D’aquesta manera el trajecte es completarà en menys d’una hora.

 

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.