logo

 

El dissabte 9 de març a les 12 hores es realitzarà simultàniament a diverses poblacions del sud de Catalunya i del País Valencià una protesta per l’abandonament del ferrocarril convencional i el mal servei de rodalies i regionals sota el lema “Xiulem pel Tren”.

L’associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i la Plataforma Trens Dignes (PTD) es sumen a aquesta convocatòria i criden a la participació a les xiulades que es faran a Salou (estació de tren) i Tortosa (Pont Roig) a les 12 hores.

A les demandes comunes de millora del servei ferroviari, a Salou s’hi afegirà la denúncia per la previsió de desaparició del servei ferroviari entre Port Aventura-Cambrils i la reivindicació del manteniment del servei de proximitat en aquest tram, i l’exigència d’una ràpida reconversió a tren-tramvia sense interrupció en la prestació del servei. A l’acció de Salou també es repartirà informació als usuaris sobre el desmantellament ferroviari previst.

Imprimeix-te o difon el vull volant amb la informació que repartirem a les persones usuàries del tren! Informació en català, espanyol i anglès.

Full volant 20190309-triptics-salou-cambrils.pdf

 

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.