logo

La Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona ha convocat per a demà dissabte un viatge en tren per reivindicar la instal·lació d’un intercanviador d’eixos ferroviaris a l’Arboç del Penedès.

La instal·lació permetria que els trens d’alta velocitat poguessin utilitzar la via ibèrica en el tram entre l’Arboç del Penedès i l’estació intermodal de l’aeroport de Reus, en un bypass que, amb un cost mínim, acostaria l’alta velocitat als nuclis urbans. A l’Arboç, la via convencional i la via d’alta velocitat són a tocar l’una de l’altra.

Davant el fracàs de l’estació de Perafort per donar resposta a les necessitats de desplaçament dels habitants del Camp de Tarragona, la pdf.camp aposta per una solució ràpida, eficient, sostenible i solidària, per contraposició a altres plantejaments fets amb visió localista i de malbaratament de recursos econòmics i naturals.

El viatge s’iniciarà a Reus a les 9 h 11 min. El tren arribarà a l’Arboç a les 10 h 34 min on hi ha convocada una roda de premsa. Els participants es poden anar afegint en les diferents estacions del recorregut: Vila-seca, Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Sant Vicenç de Calders (on es farà un transbordament) i el Vendrell.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.