logo

La notícia a tottarragona.cat 01/06/2013

Sorprenentment l’alcalde de Tarragona va enviar a mitjans d’aquesta setmana una carta a la ministra de Foment, Ana Pastor, en la que amenaça en recórrer el tercer fil, si en la licitació –que considera imminent- no consta explícitament la provisionalitat d’aquesta infraestructura en un termini de 6 o 7 anys, com a màxim.

Es dóna la circumstància que les obres del tercer fil es van licitar el passat 14 de febrer, i que aquest divendres 31 de maig han estat adjudicades.

En aquesta carta, –de la que el consistori, sembla ser ha informat a diferents mitjans de comunicació, sembla, ja que TT no ha rebut cap tipus d’informació- Ballesteros també recorda a Pastor que a l’estació de la ciutat de Tarragona encara resten pendents les obres de remodelació de la segona fase.

Ballesteros afegeix en la carta, que reprodueixen diferents mitjans, que també “és inacceptable que l’operadora Renfe tingui previst eliminar de l’estació de passatgers de la nostra ciutat, la parada de trens regionals i de mitja distància. En especial els que circulen entre Barcelona i València.

En aquest cas la denuncia de l’alcalde Ballesteros arriba amb un mes i 10 dies de retard respecte a la que en aquest sentit va realitzar la plataforma Pdf.Camp.

D’altra banda cal recordar que en una licitació, i per tant posterior adjudicació, no hi pot figurar cap clàusula de provisionalitat, ja que no es tracta d’una concessió administrativa.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.