logo

L’Alcalde diu que si hagués pogut anar a la reunió amb Adif no ho hagués fet perquè havia de dirigir els operatius per la situació d’emergència meteorològica de dilluns

L’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha sortit al pas de les dures crítiques que l’oposició ha fet després que el batlle no hagués assistit a la reunió mantinguda dilluns a Madrid amb responsables d’Adif per presentar la proposta de Tarragona del by-pass per fer arribar l’Alta Velocitat a la ciutat. A la reunió tampoc hi va anar el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Xavier Tarrés, i en representació de l’Ajuntament va ser present el tinent d’alcalde, Carles Castillo acompanyat del president de la Cambra, Albert Abelló. “La política espectacle no m’agrada i és el que fa l’oposició”, “CiU ni els he vist, ni se’ls espera”, ha dit el màxim representant de la corporació local. Per Ballesteros el que és realment important “és que el by-pass quedi dibuixat” i s’ha mostrat convençut que el Ministeri “acabarà fent el by-pass, sinó ara d’aquí a un any o d’aquí a tres anys”, argumentant les dificultats econòmiques per les que travessa el Govern espanyol.

“La de dilluns va ser una reunió més”, ha dit Ballesteros, qui ha excusat la seva no assistència explicant que “ja vaig avisar al president de la Cambra que per problemes d’agenda no hi podia anar, però en cas d’haver pogut, no hi hagués anat per la situació d’emergència que va viure dilluns Tarragona, ja que tot i no quallar va nevar, i havia d’estar allà on tocava, dirigint els operatius”.

L’Alcalde també ha explicat que fa uns mesos es va entrevistar amb el director de Renfe i aquest li va garantir que totes les modalitats de tren passarien per Tarragona. De la mateixa manera, ha dit que en els propers mesos el Pla Director Urbanístic de l’àrea central de Tarragona recolliria aquest by-pass.

“És molt important també que l’estació actual guanyi potència”, ha afegit el batlle, qui considera que en el debat s’ha de parlar de les rodalies “tan importants com el by-pass”, del tramvia “on aviat presentarem el traçat”, de com han de sortir les mercaderies del Port i de la integració de Tarragona al Fermed.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.