logo

La notícia a canalreustv.cat 24/10/2016

 

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, que explica que no han rebut cap informació a part d’aquesta. Per la seva banda, Adif defensa que només s’han aturat les obres a l’estació, i no a les rodalies, i que és degut a una complementació del projecte que no estava prevista inicialment.

Enèsima actualització en les obres de l’estació de trens de Cambrils, i no és per anunciar que la instal·lació arriba a bon port. Tot el contrari, l’Ajuntament ha assegurat que a finals de juliol van rebre una notificació per part d’Adif assegurant que s’aturaven els treballs. Per la seva part, l’administrador ferroviari ha confirmat la paràlisi de les obres, però des del mes de setembre i no abans.

La causa és una complementació extraordinària del projecte inicial que no estava prevista i que incorpora noves feines d’urbanització de les rodalies i de tancament perimetral, l’augment dels encaminaments i la renovació del mobiliari a l’edifici de passatgers i les millores de la instal·lació elèctrica. Uns treballs complementaris que, segons l’Ajuntament, encara no s’han transmès al contractista, el qual no pot continuar amb les obres.

“No li havien passat el projecte al contractista i per això ell no pot seguir avançant. No són bones notícies ni per a Cambrils ni per al territori”, manifesta Mendoza.

El termini de la represa dels treballs és l’únic punt on coincideixen les versions de l’Ajuntament i d’Adif. El consistori assegura que no se li ha fet arribar cap informació al respecte i l’administrador estatal defensa que no en pot facilitar cap.

 

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.