logo

La notícia diarimes.com 14/11/2017

 

Els treballs començaran el divendres 24 de novembre fins el dilluns 27

 

Adif executarà actuacions al tram Vandellós – Bifurcació Calafat per adaptar la infraestructura actual a les necessitats del nou traçat de la línea Barcelona-Tarragona-València, del Corredor Mediterrani. Les afectacions començaran el divendres 24 de novembre a les 19 hores, fins el dilluns 27 a les 6 del matí.

Els treballs consistiran principalment en la modificació de l’esquema de vies a l’actual estació de Vandellós per adaptar-lo a la nova configuració i a la connexió amb la nova variant Vandellós-Tarragona.

Aquesta actuació comportarà la interrupció del servei al tram L’Hospitalet de l’Infant – L’Ametlla de Mar.

Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera per a facilitar la mobilitat dels viatgers del trajecte afectat entre el 24 i el 27 de novembre.

D’aquesta manera, el servei en línies generals es prestarà de la següent manera:

  • Trens Regionals R16: (Barcelona – Tortosa per Tarragona): Servei alternatiu per carretera entre L’Ametlla de Mar i L’Hospitalet de l’Infant. La resta del servei es prestarà en tren.

Serveis Llarga Distància:

  • Trens Euromed Barcelona-València-Alacant: Servei alternatiu per carretera Barcelona – València.
  • Talgo Barcelona-Múrcia-Lorca/Cartagena: Transport per carretera entre L’Aldea i Barcelona.
  • Tren Talgo Barcelona-Sevilla (per ample convencional): Servei per carretera entre Barcelona i Castelló.

Tota la informació sobre aquestes modificacions es podran consultar als webs de RodaliesRenfe o Adif  (apartat Estat de la Xarxa), o al telèfon d’informació 900 41 00 41 i 912 320 320.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.