logo

La noticia a tottarragona.cat 14/02/2012

(PLEC DE CONDICIONS http://www.tottarragona.cat/ca/descarregar/1219-plec-de-condicions.pdf)

Aquest dijous ADIF (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries) ha fet pública la licitació que publica el BOE, amb el corresponent plec de condicions, del tercer fil per a mercaderies entre Sant Vicenç – Tarragona – Nus de Vilaseca per un import de 179 milions d’euros.

El cost exacte de la inversió és 94.332.729,21 euros, als que cal afegir 84.629.510,78 euros, corresponents a la licitació de senyalització i sistemes de seguretat de tot el tram.

El termini de les obres és de dos anys i està previst que s’inicien a finals de l’estiu d’enguany, i forma part del projecte del tercer carril entre Castellbisbal i Tarragona-Nus de Vilaseca.

En el plec de condicions, que poden trobar en la documentació addicional, no es fa cap tipus de referència a la provisionalitat d’aquesta infraestructura, ni inclou cap obra complementària com les passarel•les i altres millores sol•licitades, conjuntament amb la provisionalitat, per l’Ajuntament de Tarragona.

Recordem, que sobre la provisionalitat l’alcalde Ballesteros va dir en una entrevista de TT del passat mes de desembre, que si aquesta condició “no queda clara i explicita en el redactat i en les condicions de la licitació, m’hi oposaré, i així ho tenim pactat amb el Port, amb la industria química, amb els transportistes i amb totes les administracions”.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.