logo

La notícia a diaridetarragona.com 30/10/2014

Inclou les obres del viaducte del Francolí, de l’estació de l’Hospitalet de l’Infant i del túnel de Rojals

 

El gestor ferroviari Adif Alta Velocitat ha adjudicat a Elecnor Infraestructures el contracte per construir la línia aèria i els sistemes associats per a la connexió entre el Corredor Mediterrani i la Línia Madrid-Barcelona-frontera francesa per un import de 15,7 milions d’euros.

Segons informa Foment, del que depèn Adif, el tram de connexió, que té una longitud total de 62 quilòmetres (45,6 quilòmetres de via doble i la resta ramals d’enllaç), i inclou el túnel de Rojals, el viaducte del Francolí i l’estació de L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona).

També  estan afectades les infraestructures dels Llocs d’Avançament Estacionament de Trens (PAET) de Mont-roig del Camp i Cambrils (Baix Camp).

El contracte té una durada i periode d’execució de dotze mesos i inclou la instal·lació de catenària d’ample internacional en diversos trams del trajecte així com la instal·lació d’elements calefactors en els desviaments o canvis d’agulles, l’enllumenat de túnels, les escomeses d’energia des de la catenària a edificis i altres equipaments tècnics. També inclou el nus de VIla-seca, i de catenària polivalent en el tram de doble via des d’aquest punt fins a Vandellòs i l’enllaç amb la via de Reus.

La connexió del Corredor del Mediterrani amb la línia de l’AVE Madrid-Barcelona està cofinançada per les ajudes europees (RTE-T).

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.