logo

La notícia a tottarragona.cat 02/09/2013

Fa poc ja ho va fer en un comunicat, en el que no coincidia amb un altre de paral•lel de la seva “cap” a l’Ajuntament, Victòria Forns.

Frederic Adan, president del Consell Comarcal del Tarragonès, s’ha reunit aquest dilluns amb Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona per tal d’incrementar la col•laboració municipal amb l’ens comarcal sobre diferents aspectes d’interès comú.

Els temes que han tractat han vessat sobre diferents punts: seguir unificant esforços sobre el projecte del tercer fil, mantenir una cooperació envers el Consorci del Baix Gaià i tractar aspectes relatius a la eliminació d’escombraries.

Sobre l’estat de revisió del projecte del tercer fil, de gran importància per la ciutat de Tarragona i el Tarragonès, el president, Frederic Adan dóna suport a aquelles mesures que emprengui l’ajuntament de Tarragona a efectes d’aconseguir unes millores que considera imprescindibles i que suposen unes inversions que representen un cost ínfim dins el total del projecte.

En aquesta reunió s’han analitzat les diferents accions fetes per l’Ajuntament de Tarragona, per tal de conèixer els tràmits i terminis que es duran a terme.

En aquest sentit, el president comarcal considera que aquestes millores no han de representar un retard en el obres, doncs són importants per la promoció econòmica de la ciutat, però això no treu que es puguin defensar els interessos de la capital del Tarragonès, en quant a inversions. “Una vegada més se’ns presenta una ocasió històrica en relació a les inversions de Tarragona i tenim la obligació de lluitar per assolir el màxim per la nostra ciutat”.

És per això que ha ofert col•laborar amb l’ajuntament en la reivindicació d’aquestes millores. “En aquesta reivindicació és necessari el suport institucional, doncs el progrés de Tarragona com a capital de la comarca també ho es del tot Tarragonès”.

vegeu també:  La notícia a diari MÉS 03/09/2013, p.4

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.