logo

Avui dimecres 30/05/2018 a les 19h es farà acte explicatiu al Centre Cívic Les Basses (C. Sant Pere, 32 i C. Roger de Llúria, 33, Cambrils) sobre el futur del tren a Cambrils i a Salou amb participació de la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp), l’Associació per a al Promoció del Transport Públic, la Confederació d’associacions veïnals de Catalunya, Ecologistes en Acció de Catalunya i els sindicats CGT, CCOO i UGT.

Si us plau, compartiu! Ens volen prendre una línia que uneix les poblacions durant fa més de 150 anys! És la primera vegada que es planteja desmantellar un rodalies en democràcia a Catalunya! Integració urbana sí! Desmantellament no!

Preguem màxima difusió reenviant aquest correu o compartint aquests enllaços a Twitter Facebook, i us recordem que utilitzem el hashtag #SalvemLiniaSalouCambrils a les xarxes socials.

 

 

 

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.