logo

La notícia a reusdigital.cat 29/12/2017

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, es reunirà amb Pellicer, Poblet i Granados per pactar una àrea de mobilitat integrada al Camp de Tarragona

 

Els alcaldes de Tarragona, Reus, Vila-seca i Salou es reuniran properament per estudiar la creació d’una àrea metropolitana de mobilitat. Així ho ha anunciat l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a l’esmorzar de Nadal amb la premsa destacant la urgència de “tenir una mirada àmplia sobre el territori i sobre la seva mobilitat”. A més, Ballesteros, ha posat d’exemple envers aquesta necessitat que “no pot ser que un noi de Cambrils trigui una hora, depenent de la combinació del transport, per arribar a la facultat de Química del Campus Sescelades”.

Per això, e reunirà amb els alcaldes amb la finalitat de pactar una àrea de mobilitat integrada en aquest territori “que implicarà transport públic –rodat i ferroviari- i transport privat –taxis i concessionari de línies d’autobusos-. A més, com a altres avantatges d’aquest projecte, l’alcalde de Tarragona ha destacat que, d’aquesta manera, l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) i Reus Transport “podran oferir servei a poblacions de l’entorn que ens ho demanen, es tindrà una concepció més territorial del transport i baixarà el dèficit d’aquestes dues empreses municipals de transport”. Tot plegat requereix un acord amb el govern de la Generalitat però Ballesteros, ja ha avançat que serà “una de les fites més importants per aquest 2018”.

 

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.