logo

El Debat sobre Mobilitat de la ciutat de Tarragona en el context de les Eleccions Municipals del mes de maig de 2019 es va celebrar el divendres 10 de maig a la seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Va ser organitzat per la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat  (pdf.amp) i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), amb la col·laboració del propi COAC.

El debat es va presentar en dos blocs, un relacionat amb la mobilitat urbana i un altre sobre la mobilitat interurbana. En aquest document, es presentaran les principals propostes i idees que van desenvolupar els ponents de cada partit polític sobre les qüestions plantejades per part de l’organització i el públic assistent.

Vegeu:2Resum Debat Mobilitat Tarragona 2019

L’acte va comptar amb la presència de representats dels partits polítics que actualment tenen representació a l’Ajuntament de Tarragona:

 PSC: Josep Maria Milà
 C’s: Francisco Javier Domínguez
 ERC: Jordi Fortuny
 PP: Cristina Campos
 Junts per Tarragona: Cristina Guzmán
 CUP: Jaume López
 En Comú Podem: Patricia Olivé

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.