logo

La notícia a diaridetarragona.com 23/10/20

Els trens de Rodalies, Regionals i Llarga Distància han recuperat el recorregut habitual

El trànsit ferroviari entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú ha quedat restablert poc abans de dos quarts de vuit del matí i els trens de la R2 sud, Regionals i Llarga Distància ja han recuperat el seu recorregut habitual. Així, els combois aniran recuperant la freqüència de pas. Aquest dimarts, entre les 13.05 i les 18.24 hores, la circulació va quedar interrompuda per manca de subministrament elèctric i posteriorment es va recuperar una de les dues vies. Un tren procedent de Múrcia i destí l’estació de Sants també es va veure afectat en patir una avaria al seu pantògraf a l’entrada de Cunit i els seus 103 passatgers van haver de ser evacuats al voltant de les 15.15 hores.

El tren, que havia d’arribar a Barcelona al voltant de tres quarts de dues del migdia, va poder ser apartat de la via a tres quarts de cinc de la tarda. Durant la incidència i amb l’objecte de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe va habilitar un servei alternatiu per carretera pels viatgers de la línia R2 sud, i els trens Regionals i de Llarga Distància van ser desviats per Vilafranca del Penedès.

Adif i Renfe van mobilitzar més d’una quinzena de tècnics especialitzats i maquinària, com dues vagonetes d’electrificació i un ferrocamió, per treballar en el restabliment de la circulació. A més, tant la companyia com l’ens gestor d’infraestructures han obert una investigació per determinar les causes de la incidència.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.