logo

La notícia a diaridetarragona.com 13/05/2016

 

Per facilitar l´arribada de visitants a la ciutat, Renfe ha posat en marxa una campanya promocional

 

Durant el mes de maig, Renfe col·labora amb el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona a la celebració del festival Tarraco Viva. Entre el 15 i el 29 de maig, Rodalies de Catalunya ofereix un total de 230.000 places als serveis entre Barcelona i Tarragona.

Amb motiu d’aquesta col·laboració i per facilitar l’arribada de visitants a la ciutat, Renfe ha posat en marxa una campanya promocional amb un descompte especial del 35% en tots el trens a Tarragona i Camp de Tarragona, presentant en el moment de la compra del bitllet i durant el viatge, l’autorització de descompte que facilita el Patronat.

Freqüències de 30 minuts

Per arribar a Tarragona i poder gaudir de la celebració del festival Tarraco Viva, els clients disposen dels serveis de rodalia de Camp de Tarragona de les línies RT1 (Tarragona – Reus), RT2 (L’Arboç – L’Hospitalet de l’Infant), així com dels serveis regionals de les línies R14 (Barcelona – Lleida per Tarragona), R15 (Barcelona – Reus) i R16 (Barcelona – Tortosa), amb freqüències de 30 minuts.

A més, per arribar a Tarragona, Renfe també ofereix connexions amb els serveis AVE, Avant i Llarga Distància fins a l’estació de Camp de Tarragona. D’aquesta manera, entre el 14 i el 31 de maig, els viatgers poden desplaçar-se des de Saragossa a partir de 21,45 euros i des de Madrid per 30,75 euros, amb un temps de viatge de 53 minuts i de 2 hores 4 minuts, respectivament.

Des de Barcelona, l’oferta de Renfe per arribar a Tarragona es completa amb els serveis AVE i Avant. Diàriament, 11 trens AVE i 7 Avant connecten la ciutat de Tarragona amb Barcelona en 31 minuts i, amb Lleida, en un temps de viatge de 24 minuts.

Tota la informació sobre horaris i itineraris es poden consultar a renfe.com i a rodaliesdecatalunya.cat així com a través dels horaris d’informació i atenció al client 902 320 320 i al telèfon d’informació de Rodalies 900 41 00 41.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.