logo

La notícia a diaridetarragona.com 13/12/2013

vegeu també ara.cat:

http://www.ara.cat/societat/Renfe-ofereix-viatge-Barcelona-Valencia-directe_0_1046895495.html

El nou Euromed començarà a funcionar aquest diumenge, amb una freqüència diària per cada sentit, orientat a desplaçaments professionals i de negocis

La companyia Renfe ha informat aquest divendres través d’una nota de premsa del nou servei Euromed directe entre Barcelona i València, sense parades intermèdies, que es posarà en funcionament a partir del proper diumenge 15 de desembre. El tren sortirà de València a les 7:40 amb arribada a Barcelona a les 10:40 hores . En sentit contrari al tren unirà les dues capitals en un temps de viatge de 2 hores i 48 minuts (Barcelona 17:30 – València 20:18 hores). Aquesta nova freqüència, està orientada per a clients amb motiu professional i de negocis, de dilluns a dijous i divendres. Els diumenges, per atendre el segment de viatges d’oci, familiar, el tren farà parada a Tarragona i Castelló de la Plana.

El nou tren suposa la vuitena freqüència, per sentit, del servei Euromed entre les dues capitals . De dilluns a dijous, 18 trens diaris per sentit ( Euromed , Talgo i Intercity ) enllacen València amb Barcelona, segons que informa la companyia.

Renfe ha informat de la campanya de llançament del nou servei Euromed oferint 11.300 places promocionals que permetran viatjar entre les dues ciutats des de 16,2 euros en classe turista des del proper diumenge 15 de desembre i fins al pròxim 17 de gener.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.