logo

Avís: aquest any les estacions de Salou i Cambrils poden quedar sense trens, ni vies… (ENLLAÇ AL FORMULARI)

 

Queixa’t al Síndic de Greuges de Catalunya

Les queixes es poden fer per telèfon gratuït, 900.124.124; per correu electrònic a Sindic@sindic.cat o presencialment al Pg. de Lluís Companys 7 de Barcelona. Si vols anar més ràpid, pots utilitzar aquesta proposta a continuació, que s’enviarà directament tant al Síndic com a les entitats que denunciem la pèrdua del servei.

 

 

 

Sabies que…

1. Aquest any el centre de Salou i de Cambrils pot quedar sense trens. No hi haurà cap servei substitutori. Aquestes dues estacions son utilitzades cada any per 675.000 usuaris.

2. A partir d’aleshores haurem de buscar-nos la vida amb altres mitjans: vehicle privat, anar en autobús (més lent), o caminar mitja hora fins les estacions en servei més properes, que seran Port Aventura a Salou, amb menys trens que ara, i una nova a Cambrils, al costat de l’autopista.

3. No volem que deixin de passar trens mentre no s’executi la transformació de la línia a tramvia, ja aprovada per la Generalitat. Sense trens, les vies poden convertir-se en un abocador. El tren-tramvia eliminaria l’efecte barrera i dotaria la zona d’un transport públic excel·lent. Si es tanca la línia, els especuladors urbanístics faran l’agost a costa d’un transport públic centenari. Cal prendre l’exemple del servei Alacant-Benidorm, on es va fer una transformació progressiva de tren a tramvia sense deixar penjats les persones usuàries.

Alcalde Pere Granados i alcaldessa Camí Mendoza, reaccioneu o sereu còmplices de la desconnexió ferroviària de Salou i Cambrils.

 

 

4 comentaris a “Formulari de Queixes al Síndic de Greuges. Avís: aquest any les estacions de Salou i Cambrils poden quedar sense trens, ni vies…”

 1. Maria Dolors Olive Ardevol

  No deixeu Salou i Cambrils sense trens

 2. Oskar Martí rojas

  Estic totalment en contra

 3. admin

  Moltes gràcies, Maria Dolors!
  Continuem lluitant per la defensa del ferrocarril…i per mantenir el servei a Salou i Cambrils.
  Salutacions!

  Carlos Montejano
  Portaveu pdf.camp

 4. admin

  Disculpeu, revisant la web crec que va quedar pendent resposta al seu comentari…
  Esperem que es refereixi a estar en contra del desmantellament, i continuem lluitant per aconseguir-ho.
  Quedem a la seva disposició.
  Gràcies i fins aviat!

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.