logo

La notícia a tarragona21.com 09/09/2014

Vegeu també la notícia a diaridetarragona.com 17/09/2014

Una delegació de l’Ajuntament de Torredembarra formada per l’alcalde, Enric Grangel; el regidor d’Urbanisme, Jordi Solé, i la regidora d’Obres i Serveis, Rosa Maria Guasch, han mantingut aquest migdia una reunió a Madrid, a la seu del Ministeri de Foment, amb l’equip de Manuel Niño, subsecretari de Foment, durant la qual han obtingut el compromís per a la construcció d’una nova estació de tren al municipi.

Primer de tot, el Ministeri ha refermat l’acord previst per a la reforma de l’actual estació i l’ampliació de les andanes, principalment, que comportarà una inversió de 944.000 euros i que es traurà a licitació el pròxim mes d’octubre, perquè es puguin començar les obres entre desembre i gener pròxims.

Paral·lelament, els representants del Ministeri de Foment han adquirit el compromís de redactar el projecte per a una nova estació de tren i ja han anunciat a la delegació municipal torrenca que per al pressupostos de l’Estat del 2015 preveuran una partida d’1.260.000 euros per a aquesta nova estació.

El regidor d’Urbanisme, Jordi Solé, ha valorat la reunió “molt positivament” i ha mostrat la satisfacció pel pas endavant “que realment representa el compromís en ferm de construir una nova estació de tren al municipi de Torredembarra”.

 

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.