logo

La notícia a diaridigital.tarragona21.com 14/01/2019

Vegeu també: naciodigital.cat 14/01/2019 Del Corredor Mediterrani als peatges: les inversions pressupostades per Foment

 

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha reaccionat amb gran satisfacció a l’anunci que els Pressupostos Generals de l’Estat inclouen una partida de 300.000 euros destinada a revitalitzar la via ferroviària entre Reus i Roda de Berà.

Segons Alonso, es podria convertir “en la primera reobertura d’una línia fèrria a Espanya”.

Alonso i la Plataforma pdf.camp ha defensat la revitalització d’una via que és morta per donar sortida a les mercaderies. L’actual traçat per la costa castiga diversos negocis d’Altafulla, especialment càmpings, no només pel soroll sinó per la perillositat.

El Govern central ha presentat avui els Pressupostos Generals de l’Estat, que iniciaran el recorregut parlamentari i que preveuen aquesta partida econòmica, entre altres mesures planejades per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

…[Per la seva banda, el capítol ferroviari queda enguany força reduït, després d’haver concentrat el gruix de les inversions estatals durant els últims anys. Així, Adif té previst invertir 9,93 milions d’euros en la posada en marxa de la nova variant Vandellòs-Tarragona, a més de 13,69 milions en la línia Vandellòs-València. Addicionalment, el Ministeri de Foment ha previst una partida de 300.000 euros per a la recuperació línia Reus-Roda.]…

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.