logo

La notícia a tottarragona.cat 14/10/2013

El Portaveu del Partit Popular de Tarragona a l’Ajuntament, Alejandro Fernández, ha presentat el III Fòrum Tarragonisme i Model de ciutat que se celebrarà el proper dissabte, 19 d’octubre, a la Cambra de Comerç de Tarragona.

L’acte comptarà amb tres ponències: Espai públic a Tarragona. Problemes, patologies i millores, a càrrec de Magí Aloguín; La Marca Tarragona, a càrrec d’Anton Vives Tous; El Front marítim de Tarragona, a càrrec de Joan Miquel Carrillo.

En aquest sentit, Alejandro ha explicat que “representa una metodologia de treball que, des del 2008, el Partit Popular de Tarragona està desenvolupant, i que bàsicament consisteix en exposar les línies bàsiques del nostre projecte de ciutat a través d’una conferència sobre l’estat de la ciutat, plantejar les conclusions d’aquesta conferència a través de mocions al Plenari de l’Ajuntament i, finalment, ampliar-ho amb experts, intel•lectuals capaços d’aportar una visió de forma diferent i de fora del partit a través d’aquest fòrums oberts”.

El Popular ha recordat que “el que fem és construir una alternativa guanyadora a l’actual equip de govern, no feta des de la crispació ni des de la crítica constant i salvatge a l’equip de govern actual, sinó plantejant-ho com un model alternatiu diferent”.

Això “s’ha de fer a través de dos instruments: Tenir un projecte de partit, on cadascú sàpiga exactament què és el que ha de fer i es centri en parlar dels temes que interessen a la ciutadania i no d’altres temes i, sobretot, tenir un projecte de ciutat. El PP de Tarragona té aquest equip i aquesta organització on tothom sap el que ha de fer i on no ens dediquem a discutir entre nosaltres, sinó que oferim una alternativa. Estem preparats per les tasques de Govern quan els ciutadans ens ho demanin”, ha insistit.[…]

 

vegeu també:

http://www.diaridetarragona.com/noticia.php?id=11080

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.